Stravičan događaj zbio se u Vrapču

PAS NAPAO PRVAŠIĆA: ˝Nasred ceste su ležali majka i dječak, on je bio krvav˝

Objavljeno: 23.09.2022. zagorjeinternational

Jutros oko 8 sati je ispred osnovne škole u Gornjem Vrapču pas izgrizao prvašića. Svjedok događaja je za 24 sata rekao da je zatekao krvavog dječaka i njegovu majku. Navodno je pas napao i djevojčicu.

– Išao sam ostaviti dijete i došao možda par sekundi nakon napada. Bila je hrpa ljudi, ispred pekare nasred ceste su ležali majka i dječak, on je bio krvav. Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava i primio se za prsa i rekao da ga bole prsa. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, kraj njih je bila i curica. Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju. Sjeo sam u auto i otišao vidjeti gdje je pas, krenuo je od škole prema doma valjda, još je stajao na cesti. Zvao sam policiju i odmah im sve javio, mogao je napasti još nekoga – rekao je za 24 sata.

U Facebook grupi Zakaj volim Vrapče građani pišu da se radi o belgijskom ovčaru koji često luta bez nadzora vlasnika, a neki navode i da ovo nije prvi put da pas napada prolaznike.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba