MEĐIMURSKA ŽUPANIJA: Priključite se ove subote tradicionalnoj akciji “Radio gorice za Katružu” 

Objavljeno: 22.09.2022. zagorjeinternational

Ove subote, s početkom u 8 sati, Međimurska zaklada solidarnosti ‘Katruža’ će u sklopu svojih aktivnosti održati tradicionalnu akciju “Radio gorice za Katružu”, a start vesele povorke bit će ispred Gradskih bazena ‘Marija Ružić’ Čakovec, odakle se kreće prema Stanetincu i prema  goricama Svetog Urbana i gornjeg Međimurja. 

U akciji koju tradicionalno organiziraju ‘Radio 1’ i Međimurska zaklada solidarnosti ‘Katruža’, i ove će godine sudjelovati brojni prijatelji ‘Katruže’, a karavana će se međimurskim goricama kretati uz glazbenu pratnju ‘Cik Cak benda’ i Josipa Sanjkovića Mitrice.

Zaklada zahvaljuje sponzorima na pomoći pri organizaciji ovogodišnje akcije, a oni su ove godine Jamnica plus d.o.o., Čakovečki mlinovi d.d., , Rudi express Čakovec, Elektro Novak Gornji Hrašćan, Tekstilna galanterija Panić Pušćin, Vinogradarstvo i podrumarstvo Tomšić Železna Gora, Mesnice Kiš i Hava d.o.o. Ivanovec.

Svi građani u akciju se mogu uključiti donacijom u grožđu, moštu ili na neki drugi način na dan akcije, a cjelokupni prihod iskoristit će se za pomoć onima kojima je to najpotrebnije – bolesnima s područja Međimurske.

– Pozivamo sve dobre ljude da budu sudionici ove tradicionalne akcije – poručili su iz Zaklade. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba