DA ČOVJEK NE POVJERUJE: Popis njegovih prekršaja zaista je predug

SPECIJALAC U BEDEKOVČINI: Vozio pijan, bježao policiji pa završio u zagrebačkom zatvoru

Objavljeno: 21.09.2022.

Prilikom jučerašnjeg nadzora prometa u Bedekovčini zagorski su policajci pokušali zaustaviti 30-godišnjeg vozača, ali u tome iz prve nisu uspjeli budući da se ovaj nije zaustavio na njihove svjetlosne, a niti na kasnije zvučne signale službenog vozila.

Desilo se to sinoć oko 22.45 sati, a nakon što su izvjesnog zaustavili policajci su utvrdili kako je vozač pod utjecajem alkohola od 1,83 promila. Uz to, vozač je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, odnosno za vrijeme dok mu je pravomoćnim rješenjem izrečena zaštita mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije i to neregistriranim osobnim automobilom kojem je isteklo važenje prometne dozvole za više od 15 dana. Zatim, vozač za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas, nije imao propisan broj registarskih pločica na vozilu, upravljao je osobnim automobilom, a kao vlasnik vozila nije sklopio ugovor o obveznom osiguranju osobnog vozila te tijekom vožnje nije koristio pokazivače smjera.

Zbog svih navedenih počinjenih prekršaja 30-godišnjak je uhićen, a danas je doveden na sud, gdje mu je rješenjem određeno zadržavanje u zatvoru u Zagrebu od 15 dana.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba