“Samo ozbiljni kupci“

Lidl tenisice na Njuškalu prodaju i za deset puta višu cijenu nego što se prodaje u trgovini

Objavljeno: 20.09.2022. zagorjeinternational

U Lidl su u ponedjeljak stigle njihove popularne muške bijele tenisice koje su Hrvati odmah razgrabili. Cijena im je 129,90 kuna, a na Njuškalu je i do deset puta veća, piše Večernji list.

Kada su se prije dvije godine pojavile u inozemnim trgovinama, ljudi su čekali u redovima za njih, a na eBayu su se prodavale za gotovo 2500 eura.

-Prodajem ekskluzivne Lidl tenisice kupljene 19.9. Europski broj 42, nikad nošene. Ako znate kako je prošla prva serija tenisica, znat ćete da je cijena opravdana. Cijena je fiksna, a slanje preporučeno. Samo ozbiljni kupci, kontakt SMS – napisano je  u oglasu iz Daruvara koji je u ponedjeljak navečer osvanuo na Njuškalu, a prodavač za njih traži 1200 kuna, dok prodavač iz Zagreba za iste tenisice traži 1400 kuna, a u jednom oglasu iz Dubrovnika, prodavač za njih traži 1350 kuna.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter