Vremena imate samo do sutra ujutro

Ajmo Hrvatska, lajkajte video i pomozite našoj mladoj znanstvenici Emi (14) da postane najbolja na svijetu 

Objavljeno: 20.09.2022. zagorjeinternational

Ema Donev iz Ivanić-Grada u velikoj je završnici globalnog natjecanja mladih znanstvenika ‘Breakthrough Junior Challenge’. Ova četrnaestogodišnjakinja je cijelu zemlju osvojila svojim znanjem, inicijativom i životnom željom da postane astrofizičarka, a sada joj je potrebna i vaša pomoć.

Naime, na natjecanje ‘Breakthrough Junior Challenge’ se prijavila sama i odradila je sve što je mogla jer je stručni žiri upravo njezin rad odabrao među 30 najboljih od čak 2400 prijava kandidata iz cijelog svijeta, no do pobjede je u ovoj fazi natjecanja mogu dovesti samo lajkovi.

Kako javlja Index.hr., Ema se bori za titulu najbolje mlade znanstvenice, a u uskoj je konkurenciji s mladim fizičarem Abelom iz Sjeverne Amerike, koji je u međuvremenu prešao u vodstvo te se sada po broju lajkova nalazi na prvom mjestu.

Glasati za mladu Emu možete do sutra (21. rujna) do 9 ujutro, a glasa se na način da se pritisne ‘LIKE’ na ovom Facebook videu

Inače, pobjednik natjecanja osvaja 250.000 dolara vrijednu stipendiju, a uz to, dobiva još 100.000 dolara za svoju školu i 50.000 dolara za učitelje. Emu od prvog mjesta trenutno dijeli tek 1000 lajkova. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba