Najpopularniji tiktoker današnjice nema pojma koliko novaca ima na svom računu

On ima samo 22 godine, prati ga 149,5 milijuna ljudi, a evo i cifre koju zaradi samo jednim videom

Objavljeno: 19.09.2022. zagorjeinternational

Khaby Lame, dvadesetdvogodišnji Senegalac u lipnju je prestigao megapopularnu tinejdžericu Charli D’Amelio i postao najpraćeniji tiktoker. Na toj društvenoj mreži već ga prati preko 149,5 milijuna ljudi, a za jednu svoju objavu zaradi enormnu sumu novaca.

Alessandro Riggio, Lameov menadžer u intervjuu za Fortune otkrio je o kolikoj sumi novca je riječ pa je poznato kako po jednoj svojoj objavi Lame zaradi i do 750.000 dolara. Prema tome, Lame je na dobrom putu da zaradi 10 milijuna dolara tijekom jedne godine.

Ova je svota određena ugovorom, a većina Lameovih prihoda dolazi od reklamiranja robnih marki na njegovom profilu. Između ostalog, modna kuća Hugo Boss, čije je Lame zaštitno lice, platila mu je 450 tisuća dolara da nastupi na njihovoj reviji na milanskom Tjednu mode i podijeli to na svom profilu, piše Klix.ba.

Fortune također navodi i kako je jedan holivudski studio platio Khabyju 750.000 dolara za samo jednu objavu na TikToku. Njegov menadžer, istakao je kako Lame ni danas ne zna koliko novca ima na bankovnom računu te da mu je najbitnije “nasmijavati publiku”.

– Volim nasmijavati ljude. Volim svoju obitelj. Volim svoju kompaniju – rekao je.

Unatoč tome što nije rekao nijednu riječ, Khaby je uspješno pronašao zajednički jezik sa svojim pratiteljima, a to mu je otvorilo i brojna druga vrata. Upoznao je neke od svjetskih zvijezda, poput Snoop Dogga, Idrisa Elbe, Jasona Derula, Messija, ali i Zlatana Ibrahimovića, Novaka Đokovića i mnogih drugih.

Inače, Lame je kao dječak 2001. godine imigrirao s roditeljima iz Senegala u jedno torinsko predgrađe u Italiji. Nakon što je završio srednju školu, radio je kao strojni radnik u tvornici sve dok nije izbila pandemija, ostavivši ga bez posla.

Pogledajte video OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba