Od 30. rujna do 2. listopada

“ZAHVALA JESENI U KLANJCU 2022.”: Očekuje vas sajam starih zanata, domaći proizvodi i koncerti poznatih hrvatskih glazbenika

Objavljeno: 18.09.2022. zagorjeinternational

Od 30. rujna do 2. listopada, na klanječkom Trgu Antuna Mihanovića, po 21. put, u organizaciji Grada Klanjca i Kulturnog centra Klanjec, održat će se tradicionalna kulturno-turističku manifestaciju “Zahvala jeseni u Klanjcu 2022.”

Očekuje vas bogat program, pa vas tako u petak, 30. rujna, s početkom u 21 sat očekuje koncert popularne grupe Vigor. U subotu, 1. listopada, s početkom u 12 sati, održat će se sedma biciklijada “Zahvala jeseni u Klanjcu 2022.“ – Klanjec –  Sv. Florijan – Sv. Filip i Jakov – Ledine – Novi Dvori – Klanjec – Kumrovec – Razdrto – Tuhelj – Dubrovčan – Ravnice – Vilanci – Tuheljske Toplice – Klanjec, zatim od 15 do 18 sati, održat će se sedmi susret  “Zapjevaj i zapleši u kraju Lijepe naše“ – nastupaju Dječji vrtić “Kesten“, OŠ Antuna Mihanovića, KUD “Antun Mihanović“, Ansambl Zabok, KUD “Naša lipa“ Tuhelj, Pjevački zbor “Đuro Prejac“ Desinić. Svečanost otvorenja manifestacije održat će se s početkom u 16 sati, a od 16 do 18.30 sati, zabavni i art park za djecu. S početkom u 17 sati, održat će se otvorenje izložbe Zen keramike, s početkom u 19 sati, koncert Tamburaškog sastava Bedem, a s početkom u 21 sat, koncert Nene Belana i Fiumensa, a od 23 sata, ponovno će vs zabavljati Tamburaški sastav

U nedjelju, 2. listopada, s početkom u 11 sati, u Župnoj crkvi održat će se misa zahvalnica, od 15 sati na Trgu, odražavat će se program zagorskih kazališnih amatera –  KUD-a “Naša lipa” Tuhelj s predstavom “Otmica”, ADK Sveti Križ Začretje s predstavama “Kak me vražja korona obredila” i “Pri fizijatru h toplica”, zatim od 16 do 18.30 sati održat će se zabavni i art park za djecu. S početkom u 18 sati, nastupit će KUD “Horvatska“ i Mažoretkinje Dubrovčan, s početkom u 18.30 koncert puhačkog orkestra “Lira“, a s početkom u 20 sati koncert popularnog Matije Cveka.

Kroz sva tri dana očekuje vas sajam starih zanata i domaćih proizvoda sa zagorskih OPG-ova, ulični zabavljači te bogata ugostiteljska ponuda.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter