Od 9. do 16. rujna

U OB ZABOK ROĐENA 21 BEBA: Evo tko su mame koje su ih donijele na svijet

Objavljeno: 16.09.2022. zagorjeinternational

U rodilištu Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana, od 9. do 16. rujna rođena je 21 beba. Dječake su rodile Dijana Kozina iz Krapine, Martina Ruk iz Hižakovca s područja grada Donje Stubice, zatim Barbara Ivanković iz Slatine Svedruške s područja općine Petrovsko, Nikolina Sirovec Šivalec iz Temovca s područja Svetog Križa Začretja, Mateja Pavlinić iz Tuheljskih Toplica, Valentina Kos iz Bedekovčine, Ivana Vitković iz Konjščine, Ivona Tramišak iz Svetog Križa s područja Tuhlja, Marija Krsnik iz Krapine te Tamara Štih iz Huma Zabočkog s područja grada Zaboka.

Djevojčice su rodile Mirela Kulović iz Pregrade, Dijana Orešić iz Repićevog sela s područja Gornje Stubice, Ivana Gumbas s Trškog Vrha s područja Krapine, Jelena Vuđan iz Zlatar Bistrice, Marija Putanec Novački iz Poznanovca, zatim Ivana Mutak iz Grabe s područja Bedekovčine, Ivana Završki  iz Velikog Komora s područja Mača, Dragana Herceg iz Slanog Potoka s područja Gornje Stubice, Tihana Leskovar iz Dobrave s područja Pregrade, Jasna Hanžek iz Strmca Stubičkog s područja Stubičkih Toplica te Lucija Smiljanec iz Brezove s područja Svetog Križa Začretja.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter