Putevi do novih poslovnih prilika postoje, a u tome će vam pomoći ˝Učilište Piramida znanja˝

Ne dajte da vam pobjegnu najatraktivniji programi osposobljavanja i usavršavanja u sklopu projekta ˝TEDI˝, ali ni besplatne edukacije kroz sustav vaučera HZZ-a

Objavljeno: 12.09.2022. zagorjeinternational

U sklopu projekta ˝TEDI – Turizam, EDukacija, Integracija˝ UP.02.2.17.0036 koji financira Europska unija sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, u ˝Hotelu Kaj˝ u Mariji Bistrici, završen je ciklus edukacija za mentore koji će novostečena znanja koristiti u projektnim aktivnostima s ciljem osvještavanja i unaprjeđivanja kompetencija osoba s invaliditetom kako bi se povećala njihova konkurentnost na tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Edukaciji su, osim djelatnika ˝Učilišta Piramida znanja˝, prisustvovali i djelatnici partnerskih organizacija, a to su djelatnici ˝Hotela Kaj, ˝Društva multiple skleroze KZŽ˝ te ˝Saveza društava multiple skleroze Hrvatske˝.

Radionice je vodio poznati psiholog, sudski vještak za psihologiju, predavač, trener, konzultant i licencirani ‘coach’ za povećanje i održavanje osobne i organizacijske učinkovitosti, profesor Boris Blažinić koji je oduševio polaznike i pripremio ih za novu ulogu koju će obavljati u sklopu projekta.

U sklopu projekta ˝TEDI – Turizam, EDukacija, Integracija˝, ˝Učilište Piramida znanja˝ provodit će radionice jačanja informatičke pismenosti, savjetovanja na temu profesionalne orijentacije, poslovne komunikacije, samozapošljavanja i hortikulture za nezaposlene osobe s invaliditetom. Također, uz navedene radionice, a u sklopu projekta provodit će se i osposobljavanje za jednostavne poslove zanimanja kuhar.

Osim projektnih aktivnosti, Učilište kroz sustav vaučera HZZ-a, provodi besplatne edukacije za sve nezaposlene i zaposlene osobe.

– Trenutno u ponudi imamo programe za web programiranje, za klijentske operacijske sustave, mobilno programiranje, objektno orijentirano programiranje, sigurnost informacijskih sustava, upravljanje mobilnim robotima, za digitalnu kartografiju, internetski marketing i brendiranje, za asistente/ice za upravljanje projektima, zatim za društveno odgovorno poslovanje, rukovanje viličarom u skladišnom prostoru i za knjigovođu/knjigovotkinja – objašnjava ravnatelj Učilišta Adam Deak dodajući kako se sve informacije o programima u sklopu sustava vaučera zainteresirani mogu dobiti u Učilištu, na broj telefona 049/282-153 ili 095/902-8835, a otvorena je i mogućnost putem elektronske pošte na [email protected].

Valja napomenuti da je prva grupa za program knjigovođa popunjena, nastava počinje već 19. rujna, ali su zato u tijeku su prijave za nadolazeće termine. Za programe WEB programiranja te internetski marketing i brendiranje prijave su još uvijek otvorene, a početak nastave planiran je u listopadu ove godine.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Učilišta Piramida znanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba