U neformalnom razgovoru s liječnicima dobit ćete odgovore na sva pitanja vezana uz zdravlje

HVALEVRIJEDAN PROJEKT: Udruga ‘Nismo same’ poziva vas sutra u Zabok na ‘zdravu kavu s doktorima’

Objavljeno: 12.09.2022. zagorjeinternational

Udruga ‘Nismo same’ poziva sve građane s područja Krapinsko – zagorske županije na petu po redu ‘zdravu kavu s doktorima’, koja će se održati sutra s početkom u 17.30 sati u zabočkom City caffeu, a radi se o EU projektu kojeg Udruga provodi pod nazivom “Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama”.

‘Zdrave kave’ namijenjene su prvenstveno ženama oboljelima od raka dojke i članovima njihovih obitelji, no dobrodošli su svi koje zanima ova problematika. Posebnost koncepta je kroz neformalni razgovor s liječnicima odgovoriti na sva pitanja koja muče građane vezano uz zdravlje i brigu o zdravlju, a koja ili nemaju kome postaviti, ili ih se ne usude postaviti svome liječniku. S druge strane, to je i prilika liječnicima da upoznaju građane s problemima na koje svakodnevno nailaze u svom radu.

Uz članice Udruge na kavi će se s vama družiti specijalistica onkologije i radioterapije Zrinka Rendić-Miočević iz Klinike za tumore Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice Zagreb, specijalist ginekologije i opstetricije Martin Gredičak iz Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana, gastroenterolog zabočke Opće bolnice Ismail El Aklouk te specijalizantica ginekologije u OB Zabok Magdalena Pezić.

Udruga je do sada uspješno održala četiri Inicijative i to u Sisku, Karlovcu, Vukovaru i Šibeniku, a sada stiže i u Zabok. 

Inače, projekt “Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama” u cijelosti je financiran bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda, u ukupnom iznosu od 498.519 kuna. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba