Želite nešto slično u prekrasnom zagorskom ambijentu, ali ne znate gdje točno?

ZELENA OAZA: Znamo za savršenu građevinsku parcelu za vas, na samo par minuta od centra Krapine

Objavljeno: 05.09.2022. zagorjeinternational

Želite investirati u nekretninu za odmor s bazenom ili čak više njih, ili pak samo tražite lijepo zemljište za izgradnju novog doma, obiteljske kuće na pitomim zagorskim bregima, a opet, dovoljno blizu grada i sve potrebne infrastrukture? Znamo za jedno savršeno zemljište za vas.

Nalazi se nekoliko stotina metara od Trškog Vrha u Krapini, na odličnoj poziciji, na mirnom, blago povišenom i lako dostupnom mjestu, s kojeg se pruža prekrasan pogled na cijelo Hrvatsko zagorje.
Parcela je ukupne površine 2286 m2, od čega je 870 m2 građevinsko zemljište i, ono što je pogotovo primamljivo, to je jedina građevinska parcela na spomenutoj lokaciji, unutar je zelenog pojasa pa oko nje nije dozvoljena gradnja, dakle potencijalna prava zelena oaza s pogledom koji puca sve do Sljemena.

Do parcele, koja je iznad glavne ceste prema Radoboju, vode dva ucrtana puta i moguć je prilaz automobilom u bilo koje doba godine, a nalazi na svega pet minuta vožnje od centra Krapine ili do magistrale, odnosno autoceste i minutu vožnje do Trškog Vrha. Vlasništvo je 1/1, sa svom potrebnom dokumentacijom te infrastrukturom (plin, struja, voda, telefon) koja je na 50-ak metara od parcele. Cijena? Niti 20 eura po kvadratu, točnije – 19,68 €/m2.

Onda, i dalje tražite ili smo vam pomogli?

KONTAKT: 098/982-8835

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba