Policija je objavila detaljni tijek događaja u kojem je život izgubio 40-godišnji zaštitar

Sve je počelo verbalnim sukobom zbog neprimjerenog ponašanja 22-godišnjaka, a onda je došlo do brutalnog fizičkog okršaja

Objavljeno: 05.09.2022.

Danas je iz Policijske uprave zagrebačke stiglo priopćenje koje iznosi detalje groznog slučaja koji se zbio u subotu u ranim jutarnjim satima…

Podsjetimo, ispred automat kluba na zagrebačkom Trnju, 22-godišnjak i 23-godišnjak pretukli su 40-godišnjeg zaštitara. Kako se sumnja, dvojac je u društvu još jednog muškarca (34), oko 4 sata došao u automat klub u Lastovskoj ulici da bi potom 22-godišnjak, zbog svog neprimjerenog ponašanja, došao u verbalni sukob sa zaštitarem.

– Prvotni verbalni sukob prerastao je u tjelesni u koji se, ničim izazvan, uključio i osumnjičeni 23-godišnjak. Potom su zajedno, u namjeri da ga teško tjelesno ozlijede, zaštitaru zadali više udaraca rukama i nogama, a zatim pobjegli u društvu 34-godišnjaka koji nije sudjelovao u sukobu. Nakon napada, zaštitaru je pozlilo zbog čega mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je od zadobivenih povreda preminuo – stoji u izvješću PU zagrebačke.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su dvojicu osumnjičenih predali pritvorskom nadzorniku, a na teret im se stavlja nanošenje teških tjelesnih ozljeda sa smrtnim ishodom. Kaznena prijava bit će dostavljena Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba