Vikend statistika

Na zagorskim cestama dogodilo se šest prometnih nesreća – jednu izazvao vozač s 1,55 promila

Objavljeno: 05.09.2022. zagorjeinternational

Tijekom proteklog vikenda, policijski službenici Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirali su tri kaznena djela krađe, dva kaznena djela teške krađe, jedno kazneno djelo uvrede i jedno kazneno djelo prijevare.

Počinjena su dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a na prometnicama koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko – zagorska zabilježeno je šest prometnih nesreća.

-Pet prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom te su se dogodile u Klanjcu uslijed neprilagođene brzine, u Poznanovcu zbog ne držanja vozila na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, u Zaboku uslijed nepropisnog pretjecanja, u Svetom Križu uslijed nepropisne vožnje unatrag te u Pili zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću upravljao je vozilom s 1,55 promila alkohola u organizmu. Jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći do koje je došlo u Oroslavju, a do prometne nesreće je došlo zbog kretanja dijelom kolnika namijenjenom vozilima iz suprotnog smjera – izvijestili su iz PU krapinsko – zagorske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba