Ne propustite priliku i prijavite se u par klikova

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Objavljeno: 03.09.2022. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Ljekarne Šćuric zapošljavaju osobu na radnom mjestu magistar farmacije (m/ž) u Jakovlju. Potrebno je poznavanje rada na računalu. Prijave poslati putem linka do 09. rujna 2022.

KTC d.d. zapošljava djelatnika na radnom mjestu prodavač na odjelu tehnike (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a potpune prijave poslati putem linka najkasnije do 15. rujna 2022.

PRESEČKI GRUPA d.o.o. za prijevoz, usluge, trgovinu i putničku agenciju zapošljava osobu na radnom mjestu konobar/konobarica u Krapini. Prijave poslati putem linka najkasnije do 13. rujna 2022.

OPĆINA BEDEKOVČINA zapošljava dejlatnika na radnom mjestu referent/referentica-poljoprivredni redar/redarka u Bedekovčini. Potrebno radno iskustvo od jedne godine, prijave poslati putem linka do 08. rujna 2022.

PROSTORIA d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge zapošljava osobu na radnom mjestu administrator/administratrica u proizvodnji u Svetom Križu Začretju. Prijave poslati putem linka do 11. rujna 2022.

VETERINARSKA AMBULANTA KONJŠČINA d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu vozač/ica u higijeničarskoj službi u Donjoj Konjščii. Potpune prijave poslati putem linka do 13. rujna 2022.

OSNOVNA ŠKOLA FRANJE HORVATA KIŠA zapošljava osobu na radnom mjestu pomoćnik/ca u nastavi u Loboru. Potpune prijave poslati putem linka najkasnije do 06. rujna 2022.

Zagi Grupa d.o.o. u Oroslavju zapošljava Kuhara voditelja smjene (m/ž). Za prijavu potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poželjno je i iskustvo u vođenju smjene u kuhinji. Kako se prijaviti provjerite klikom na link, a prijave su otvorene do 9. rujna 2022.

Plinka-Puh d.o.o. u Mokricama u potrazi je za djelatnikom na benzinskoj postaji (m/ž). Poslodavac nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka unutar tvrtke i stalna primanja. Na oglas se mogu prijaviti i umirovljenici. Natječaj je otvoren do 1. listopada 2022., a za više detalja kliknite link ovdje.

Vodolim, obrt u Donjoj Stubici zapošljava inženjera/inženjerku strojarstva. Poslodavac nudi rad na puno rad na vrijeme i mogućnost zaposlenja na neodređeno. Rok za prijavu je do 12. rujan 2022., a više informacija provjerite klikom na link.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba