Prijavite se do 25. rujna

VARAŽDINSKA ŽUPANIJA: U tijeku prijave na foto natječaj ‘Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija’ – evo i detalja 

Objavljeno: 30.08.2022. zagorjeinternational

U organizaciji Radija Megaton, a pod pokroviteljstvom Varaždinske županije i Turističke zajednice Varaždinske županije, u tijeku je foto natječaj ‘Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija’.

Na natječaj se autori mogu prijaviti sa samo jednom fotografijom, a ona mora biti fotografirana isključivo na području Varaždinske županije i s motivima s područja Varaždinske županije. Također, fotografija ne smije biti obrađena, osim osnovne korekcije svjetla i boje. Ne smije sadržavati potpis autora i rubove, mora biti dimenzija minimalno 3600 x 2400 piksela za vodoravne i 2400 x 3600 piksela za okomite. Isto tako, fotografija ne smije biti ranije nagrađivana ni prikazivana u javnosti. 

Prilikom prijave, u mailu je potrebno napisati naziv fotografije, što ona prikazuje i lokaciju gdje je fotografirana, te osnovne podatke o autoru fotografije (ime, prezime, adresa, mail adresa i kontakt broj), a fotografije se šalju na adresu [email protected] i zaprimaju se do 25. rujna. 

Najbolje fotografije bit će odabrane i izložene u atriju Županijske palače Varaždinske županije, a najbolja od najboljih, odnosno njen autor, dobit će vrijednu glavnu nagradu. 

Više informacija o foto natječaju možete potražiti na službenim stranicama Turističke zajednice Varaždinske županije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba