Slobodno je nekoliko radnih mjesta, a evo što tvrtka nudi budućim djelatnicima

Postanite dio jedne od najuspješnijih hrvatskih kompanija: Vetropack Straža traži nove zaposlenike u  proizvodnji

Objavljeno: 29.08.2022. zagorjeinternational

Vetropack Straža, tvornica staklene ambalaže s više od 160 godina uspješnog rada, otvara nova radna mjesta. Budućim zaposlenicima nudi siguran posao, redovita i dobra primanja te poticajne beneficije.

Zbog odlaska u mirovinu, Vetropack Straža zapošljava trojicu strojostaklara koji će savjesno nadzirati i upravljati proizvodnjom boca u vrućoj zoni, a za navedeno radno mjesto potrebna je trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola te spremnost i volja za rad. 

Dodatno, zbog povećanog obujma posla, tvrtka traži i jednog pregledača viličaristu koji će biti odgovoran za siguran i spretan transport proizvoda po tvornici i detaljnu kontrolu boca na proizvodnim linijama. 

Za oba radna mjesta, riječ je o radu na puno radno vrijeme i u smjenama, što uključuje noćne smjene i vikende, a raspored rada određen je za cijelu godinu unaprijed. 

Zaposlenje za poziciju strojostaklara je na neodređeno dok se pregledač viličarist zapošljava na određeno uz mogućnost stalnog zaposlenja.

Treća pozicija za koju traže adekvatnu osobu jest regler stroja, koji će zajedno s kolegama doprinijeti uspješnom održavanju i promjeni alata. Na spomenutom radnom mjestu radi se u jednoj smjeni, a posao je na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog zaposlenja. 

Zainteresirani kandidati mogu više o navedenim radnim mjestima pročitati na službenoj stranici Vetropack Straže. (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba