Nemate plan za nedjelju? Evo odlične preporuke, prijavite se

PO PRVI PUT U KONJŠČINI: Horse city trail 2022. uz odličan program za klince i klinceze garantira super zabavu

Objavljeno: 26.08.2022.

Ovog vikenda u Konjščini će se održati trail utrka ˝Horse city trail 2022.˝ u sklopu Zagorske trkačke lige koja je uz TZP Zlatni istok i Općinu Konjščinu organizator ovogodišnje utrke. Popričali smo s Patricijom Božić, jednom od organizatorica koja je za naš portal detaljnije najavila što vas sve u sklopu traila čeka ove nedjelje u Konjščini.

– Uz glavne organizatore, ove godine nam pomaže i sportsko društvo Mala Erpenja, a tu su i članice Savjeta mladih Konjščine Mirta Mušec i Aneta Đurđenovski i odgojiteljica Helena Mikulčić koje će djecu voditi kroz igre natjecateljskog tipa kao i momčadske. Bit će tu starinskog povlačenja užeta, nošenje jajeta na žlici, skakanje u vrećama, ali i stolne igre poput čovječe ne ljuti se, igre slovima, šah… Valja dodati kako smo pripremili i super nagrade. Za neizostavnu gastronomsku ponudu zaduženi su izviđači Konjščine, a šank i piće je u sklopu Savanne Konjščina – najavila je Božić.

Start utrke je u 10 sati kod Društvenog doma Kosovečko, startnina iznosi 30 kuna, a prijave su otvorene do 10 sati na dan utrke. U startninu su uključene sljedeće stavke: troškovi organizacije utrke i označavanja staze, natjecateljski broj i bon za piće i topli obrok. Staza je duga osam kilometara (makadam, asfalt, šumski putevi), a prijaviti se mogu odrasli, ali i djeca (rođeni 2008. godine i mlađi). Valja napomenuti kako je za maloljetne natjecatelje ovaj trail u potpunosti besplatan.

PRIJAVE MOŽETE IZVRŠITI OVDJE, a rezultati će biti dostupni nakon utrke i bodovat će se za Zagorsku trkačku ligu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba