Zagorci od ranog jutra poveli žustru raspravu, uključio se i Dalmatinac

U KUNAGORI POSTAVLJENE OPASNE BARIKADE: ˝Vi motoristi trebali bi imati malo respekta prema ljudima koji bi nedjeljom htjeli odmoriti bez vašeg brundanja˝

Objavljeno: 22.08.2022.

˝Svi koji se bavite motocrrosom i quad vožnjama vikendom na području Zagorja, jučer su dečki naišli na postavljene šiljke (stare brane) okrenute u zrak u Kunagori nedaleko od Pregrade na poljskome putu. Posljedice po motoriste mogu biti fatalne i smrtonosne. Podijelite svi˝, tekst je koji je jutros, uz priložene fotografije, objavljen na stranici Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija.

Iako ovo nije prvi takav slučaj na području Zagorja, mještani su od ranog jutra otvorili žustru raspravu. Postavlja se pitanje je li u pravu čovjek koji je brane postavio ili pak ljubitelji i vlasnici motora i quadova koji koriste šumska i slična područja kako bi uživali u svojim hobijima, ali pritom stvaraju veliku buku i ometaju mještane, kako piše jedan, u nedjeljnom odmoru…

– Ne slažem se s time, ali ne slažem se nit sa klincima koji se voze k’o luđaci s motorima. Ne znam zašto im roditelji kupuju motore i zašto im uopće dozvoljavaju, ne daj Bože da se dogodi neka tragedija, dogodit će se prije il kasnije onda budu svi drugi krivi. Apeliram na policiju da postroži kontrolu nad motociklima jer to su sve djeca, više manje nisu punoljetni, znači nemaju vozačku itd. Ljudi su ogorčeni zato to i rade jer klinci ne razmišljaju kuda se voze po njivama po livadama, uništavaju sve pred sobom, zato klinci pamet u glavu, a roditelji pripazite malo sto vam vaša djeca rade okolo – napisao je jedan od mještana, a ubrzo mu je stigao i odgovor:

– Malo si priglup. Da klinci i uništavaju usjeve, a kladim se da ne, ni jedna jedina biljka ili kultura nije vrijedna pokušaja ubojstva čovjeka. Pogotovo ne djeteta.

– Slažem se da ne treba postavljati zamke i barikade. Ali isto tako bi vi motoristi trebali imati malo respekta prema ljudima koji bi nedeljom htjeli malo odmoriti bez vašeg brundanja – piše drugi, a onda se javio i jedan Dalmatinac:

– Milu mater j…. svoju k’o je ovo postavija?

U Policijsku upravu krapinsko – zagorske o ovom slučaju nisu dobili nikakvu dojavu, nitko im ništa nije javio, no rečeno nam je kako će temeljem našeg upita o ovom slučaju pokrenuti istragu nakon čega će biti poznato više informacija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba