U organizaciji Turističke zajednice Općine Stubičke Toplice

Iduće subote tradicionalna ljetna Likovna kolonija “Stubaki 2022“

Objavljeno: 20.08.2022. zagorjeinternational

Turistička zajednica Općine Stubičke Toplice, pod generalnim pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice uz suradnju s Udrugom veterana specijalne policije Domovinskog rata “Barun“, organizira tradicionalnu ljetnu Likovnu koloniju “Stubaki 2022“, koja će se održati iduće subote, 27. kolovoza, na prostoru Rekreacijskog centra Josip Mirt Teček u naselju Pihači s početkom u 10 sati.

Od 10 do 10.30 sati, održat će se riječ dobrodošlice u ime organizatora i pokrovitelja manifestacije, zatim od 11 sati, započet će podjela materijala i početak rada kolonije, a od 14 sati bit će vrijeme za zajednički ručak, a nakon njega održat će se izložba slikarskih radova nastalih na Likovnoj koloniji “Stubaki 2022.“

-Koloniji se odazvalo i svoje učestvovanje potvrdilo 20 autora, profesionalaca i amatera iz Jastrebarskog, Zagreba, Varaždina, kao i članova likovnih udruga, te samostalnih autora iz Krapinsko – zagorske županije. Veselimo se ponovnom susretu s dragim prijateljima, kao i novim sudionicima Likovne kolonije “Stubaki 2022.“ koji će nam se ove godine prvi puta pridružiti – kazali su organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba