Svratite već danas

Nastavlja se bogat program Klanječkog kulturnog ljeta – evo što nikako ne smijete propustiti

Objavljeno: 19.08.2022. VH

Udruga ‘Kućni kolektiv’ i Kuća Klajn, Glazbeno-plesni studio ‘Ritam’, Gradska knjižnica ‘Antun Mihanović’ i Kulturni centar Klanjec priređuju u idućim tjednima cijeli niz zanimljiv kulturnih događanja na otvorenom u okviru ovogodišnjeg Klanječkog kulturnog ljeta, pa će se tako naredna dva tjedna u parku kod Kuće Klajn (kod starog kina) izmjenjivati film i glazba. 

Bogat program koji je započeo prošlog tjedna, nastavlja se danas u 20.30 s Kinom pred Kućom. Besplatne filmske projekcije u organizaciji Kuće Klajn i Udruge ‘Kućni kolektiv’ održat će se 19., 20. i 21. kolovoza (petak, subota, nedjelja) i 26., 27. i 28. kolovoza (petak, subota, nedjelja) od 20.30 sati u parku Kuće Klajn. Među izvrsnim filmskim naslovima naći će se i nagrađivani film ‘Zbornica Sonje Tarokić. 

U nedjelju se u 19.30 sati, u parku Kuće Klajn, otvara ‘Zagorje Blues Etno Festival’ uz čitanje poezije u interpretaciji Zvonka Kudelića Žune i koncertni program u kojem će nastupiti etno glazbenik Ivo Kovač Kaj iz Koprivnice te Tomislav Goluban. U slučaju kiše program će se održati u prostoru Galerije Antuna Augustinčića.

U ponedjeljak u 20 sati, posjetitelje očekuje glazbena poslastica pod zvijezdama, koncert pod nazivom ‘Naše pjesme, naši snovi’, a nastupit će solisti Lucija Jelušić Šimatović, Danijela Pintarić, Dražen Bratulić i Ivan Šimatović uz klavirsku pratnju Darka Domitrovića. Glazbenici će izvesti pomno odabran repertoar poznatih, a pomalo možda već i zaboravljenih melodija. Ulaz na koncert je besplatan, a u slučaju kiše održat će se u velikoj dvorani Grada Klanjca.

Klanječko kulturno ljeto ove se godine održava pod pokroviteljstvom Grada Klanjca, Krapinsko – zagorske županije i TZP Biser Zagorja. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba