Ružan i sramotan ispad zbog kojeg je na policiji, no izvukao se s opomenom

[VIDEO] Christiano Ronaldo udario autističnog dječaka nakon utakmice

Objavljeno: 18.08.2022. zagorjeinternational

Christiano Ronaldo (37), danas najpopularniji nogometaš i nekadašnji najbolji igrač svijeta završio je u policiji zbog bezobraznog ispada koji se dogodio nakon utakmice Uniteda i Evertona na Goodison parku.

– Možemo potvrditi da je 37-godišnjak dobrovoljno i pod nadzorom prisustvovao ispitivanju zbog navodnog napada i počinjenja štete – stoji u policijskom priopćenju, na Ronaldo se izvukao samo s opomenom.

Podsjetimo, sve se to izdogađalo kada je, nakon utakmice, Ronalda zbog fotografije pokušao zaustaviti autistični dječak Jacob Harding (14), nakon čega ga je ovaj udario po ruci i iz nje mu izbio mobitel.

Nakon svega, oglasila se i Jacobova majka Sarah koje je ispričala kako je njenom sinu uništen prvi odlazak na utakmicu. Između ostalog, pokazala je i ruku na kojoj je vidljiva masnica s gornje strane šake i dodala da mu je Ronaldo i uništio mobitel. Dječak je snimao sve igrače Uniteda, no samo je Ronaldo ovako ružno reagirao uživo, a kasnije na društvenim mrežama napisao:

– Nikad nije lako nositi se s emocijom u teškim trenucima poput ovog. Ipak, uvijek moramo imati poštovanja, strpljenja i biti uzor mladim ljudima koji vole nogomet.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba