Tukli se drvenim palicama, kamenjem, odvijačima....

NESTVARNO: U Međimurju izbila masovna tučnjava, ozlijeđena i djeca, oštećene kuće

Objavljeno: 17.08.2022. zagorjeinternational

Protekle nedjelje nešto poslije 20 sati na ulici u Piškorovcu, na području Međimurske županije došlo je tučnjave između više osoba. Tijekom fizičkog sukoba pojedini sudionici su, kako bi nanijeli ozljede drugim sudionicima, koristili drvene palice, kamenje i ručni alat, poput odvijača.

U događaju nekoliko osoba je ozlijeđeno te su zatražili liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec. Lakše su ozlijeđena dva djeteta te maloljetnik, dok je teške ozljede zadobio 21-godišnjak. Ujedno, tijekom tučnjave oštećeno je nekoliko kuća (razbijeni prozori te inventar u unutrašnjosti), a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko deseta tisuća kuna.

Provedenim i dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je  kako je sedam osoba (rođeni 1976., 1982., 1991., dvoje 1995. te maloljetnik) počinilo prekršaj zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te će se protiv njih podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu.

Nadalje, istraživanjem je utvrđeno kako je 40-godišnjak počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu 21-godišnjaka. Uz kaznenu prijavu osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba