Ne otvarajte poštu s ove mail adrese!

˝Mi smo PU krapinsko – zagorska. Čuli smo za izvrsnost vaše tvrtke. Naše sjedište treba vašu ponudu cijena za naš proračun za 2022.˝

Objavljeno: 17.08.2022. zagorjeinternational

Jutros je Policijska uprava zaprimila više prijava građana i poduzeća koji su na svoje adrese elektroničke pošte zaprimili sumnjive poruke elektroničke pošte koja je navodno upućena s adrese Policijske uprave krapinsko – zagorske.

– Upozoravamo građane da ne otvaraju elektroničku poštu s adrese [email protected], da ne otvaraju linkove i da privitke ne preuzimaju na svoje uređaje. Radi se o zlonamjernoj elektroničkoj pošti koja nije upućena sa servera Ministarstva unutarnjih poslova, dakle ne radi se o mailu Policijske uprave krapinsko – zagorske – poručuju iz policije.
 
Sadržaj poruke elektroničke pošte:
 
Zahtjev za ponudu, broj 17-0822-0397
Mi smo Policijska uprava krapinsko-zagorska.
Čuli smo za izvrsnost vaše tvrtke. Naše sjedište treba vašu ponudu cijena za naš proračun za 2022. (u prilogu). Ovaj proračun sufinancira Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Pošaljite ponudu prije 23. kolovoza 2022. Pronađite privitak i javite nam ako trebate više informacija.
Hvala i srdačan pozdrav.
 

U potpisu: Policijska uprava krapinsko-zagorska i Marijana Mužar- Policijska službenica za odnose s javnošću

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter