Tko sve zapravo ima naše osobne podatke i što sve s njima može raditi?

Dostavljač hrane u Srbiji dobio otkaz nakon što je poslao poruku djevojci kojoj je dostavljao hranu 

Objavljeno: 16.08.2022. zagorjeinternational

Internetom se već danima raspravlja o slučaju dostavljaČa iz Srbije koji je dobio otkaz nakon što je poslao poruku djevojci kojoj je dostavljao hranu. Naime, on je djevojci, dan nakon što joj je dostavio hranu na kućni prag, poslao poruku sa svog privatnog broja, što je ona prijavila njegovoj firmi i što je na kraju rezultiralo otkazom, piše Index.hr.

– Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač – stajalo je u poruci koju je poslao. 

Prošlo je neko kraće vrijeme i ženi je stigla nova poruka od dostavljača.  

– Ej, samo da ti se zahvalim. Jučer sam dobio otkaz na poslu zbog tebe. Ne mogu vjerovati da si se žalila jer sam ti se javio na najnormalniji način i poslao jednu poruku, niti sam bio vulgaran niti bilo što. Svaka čast, ne znam kakvu ti korist imaš od toga, ali eto ja sad posao više nemam, niti imam mjesečne prihode – pisalo je u drugoj poruci. 

Ljudi na internetu već danima raspravljaju je li dostavljač zasluženo dobio otkaz. 

– Prijatelju, nisi ti dobio otkaz na poslu zbog djevojke, nego zbog toga što si zloupotrijebio položaj i dostupne ti podatke. To što si nekome dostavio hranu i što je netko prema tebi možda bio uljudan, ne znači da imaš pravo odmah slati poruke koje – budimo realni – nemaju veze s ispitivanjem kvalitete dostavljene hrane – jedan je od komentara s kojim se dobar dio korisnika društvenih mreža složio. 

screenshot, Facebook

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba