Video koji je oduševio mnoge

SPLIĆANIN SNIMIO DJEVOJKU KAKO PLEŠE NA KIŠI: “Ono kad ti pogled s materine ponistre iz djetinstva osunča kišni dan“

Objavljeno: 15.08.2022. zagorjeinternational

Na svom Facebook profilu Splićanin Ivan Bašić objavio je video djevojke koja je na jednom igralištu u kvartu Split 3, plesala za vrijeme kiše, koja ju nimalo nije omela u njenoj savršenoj izvedbi. Video je oduševio mnoge, pa je tako skupio mnoštvo lajkova, dijeljenja i pozitivnih komentara.

-Ono kad ti pogled s materine ponistre iz djetinstva osunča kišni dan! Zahvaljujem curi koja je danas izvela vrhunski performans za vrijeme najjače kiše na otvorenoj sceni kvarta Split 3 (Moj Split 3) na Krempijevom igralištu. Uživajte, a cura ako vidi ovo nek se javi poslat ću joj original snimku – napisao je Bašić uz objavljeni video.

Ivan Bašić/Facebook

Bašić tada nije znao tko je djevojka koja je prvo svojim plesom oduševila njega, a ubrzo i svakog tko ga je pogledao, no Index.hr je saznao tko je ova talentirana djevojka. Kako doznaju, radi se o Barbari Brčić (19), koja se plesom bavi već pet godina.

-Oduvijek sam jako voljela kišu i iskreno uživam u dramatizaciji vlastitog života, pa često radim nekonvencionalne stvari zbog kojih se osjećam kao da sam u filmu. Na snimci nisam toliko marila za to kako će ples izgledati, ne bih to ni nazvala toliko plesom koliko nekakvim organskim pokretima. Već sam izvodila ovakve stvari na ulici, na livadama, ispred svoje zgrade – kazala je Barbara za Index.hr, dodajući:

– Nisam zabrinuta time tko me neće ili hoće vidjeti i kako će reagirati jer znam da sve što radim, radim isključivo za sebe, a tuđe reakcije su samo refleksija onoga kako se oni osjećaju u vezi sebe. Zato, ako se nekome svidi, drago mi je da sam im uljepšala dan, a ako ne, imaju puno pravo misliti što god žele o meni – zaključuje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba