Gužve na hrvatskim prometnicama

Velike kolone na svim pravcima, a na A3 između čvorova Popovača i Kutina, u smjeru Lipovca, uočena krava

Objavljeno: 13.08.2022. zagorjeinternational

Produženi vikend stvorio je i gužve na hrvatskim prometnicama. Iz Hrvatskog autokluba izvijestili su da je na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, kolona između čvorova Maslenica i Zadar I u smjeru Zagreba oko 17 kilometara, kolona je između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica u smjeru Dubrovnika oko 14 kilometara, između čvorova Gornja Ploča i Sveti Rok u smjeru Dubrovnika kolona je oko šest kilometara, pred naplatom Lučko i Demerje u smjeru Zagreba kolone su oko dva kilometra, vozi se u kolonama uz zastoje na dionicama Lučko-Bosiljevo u oba smjera, Žuta Lokva-Otočac-Perušić i Gospić-Gornja Ploča u smjeru Dubrovnika, Šibenik-Benkovac u smjeru Zagreba.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona je pred naplatom Trakošćan u smjeru Slovenije oko 1,5 kilometar, na autocesti A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo u smjeru istoka kolona je oko dva kilometra, zatim iz HAK-a kažu da je na A7 Rupa-Rijeka, pred graničnim prijelazom Rupa u smjeru Slovenije, kolona je oko jedan kilometar.

Na A7 Orehovica-Šmrika, kolona je između tunela Burlica i čvora Šmrika u smjeru Krka oko tri kilometra, na Krčkom mostu, kolone su u oba smjera oko četiri kilometra, na Istarskom ipsilonu, prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko sedam kilometra i dijelom se proteže na Istarski ipsilon, pred tunelu Učka u smjeru Rijeke kolona je oko četiri kilometra, pred čvorom Matulji u smjeru Rijeke kolona je oko dva kilometra, a na Jadranskoj magistrali (DC8), zastoji su povremeno na dionicama Kraljevica-Novi Vinodolski, Šibenik-Zadar i Split-Omiš-Makarska.

Iz HAK-a upozoravaju i da je na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvora Popovača i čvora Kutina (na 99.kilometru) u smjeru Lipovca, uočena životinja (krava), stoga pozivaju vozače na dodatan oprez.  

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter