Od Premužaka su se oprostili iz Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika

“Njegov odlazak ostavlja veliku prazninu u našem Udruženju, no njegov entuzijazam i htijenje za boljitak Udruženja i cjelokupnog gospodarstva ostat će u trajnom sjećanju”

Objavljeno: 10.08.2022. zagorjeinternational

Od predsjednika Uprave Vetropack Straže i predsjednika Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika Tihomira Premužaka koji je jučer iznenada preminuo, oprostili su se i iz Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika. 

Njihovo priopćenje koje je objavljeno jučer, prenosimo u cijelosti.

– Danas je, u svojoj 54. godini preminuo predsjednik našeg Udruženja, g. Tihomir Premužak. Tihomir je bio dugogodišnji član Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA, a od 2019. godine i predsjednik. Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu te završio i MBA studij na Bled School of Management. Prije dolaska u Vetropack Stražu iskustvo je stjecao u proizvodnim i prodajnim sektorima. Karijeru u Vetropack Straži započinje 1999. godine na mjestu direktora tehnike. Godine 2012. imenovan je generalnim direktorom i predsjednikom Uprave Vetropack Straže d.d.. Od iste godine sudjeluje u razvoju i upravljanju Vetropack grupom kao član izvršnog rukovodstva. Aktivan u mnogim poslovno-društvenim udruženjima pa je tako, osim obnašanja dužnosti predsjednika HUM – CROMA-e, bio i predsjednik Izvršnog odbora HUP-a podružnice Varaždin, dopredsjednik skupštine HRPSOR-a, član Upravnog odbora Hrvatskih izvoznika, član gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore Krapinsko-zagorske županije, člana upravnog odbora WBAF-a za Hrvatsku. Tihomir Premužak bio je vrstan menadžer, bio je lider u pravom smislu te riječi. Vrlo jasan, direktan i zahtjevan, ali u isto vrijeme, vrlo srdačna i topla osoba puna razumijevanja za svoje suradnike. Njegov iznenadni odlazak ostavlja veliku prazninu u našem Udruženju, no njegov entuzijazam i htijenje za boljitak i našeg Udruženja i cjelokupnog gospodarstva ostat će nam u trajnom sjećanju – napisali su iz Upravnog odbora HUM – CROMA-e. 

Podsjetimo, Premužak je s obitelji bio na godišnjem odmoru na Korčuli i krenuo je na rekreaciju biciklom kada mu je pozlilo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba