Lijepe vijesti stižu iz Zlatara, započinje gradnja nove kuće obitelji Bolšec

“Dio po dio, priča napreduje i obitelj bi mogla useliti u novi dom ove godine”

Objavljeno: 09.08.2022. VH

Humanitarna akcija pod nazivom ‘Topli dom obitelji Bolšec’ se nastavlja punom parom. Naime, kako je na svojem Facebook profilu napisala gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek, jučer je na gradilište stigla građa za potpuno novu kuću. 

– Moralo se malo čekati, ali dio po dio, cijela priča napreduje. Grupa ‘Požgaj’ donirala je kuću koja je jučer dopremljena na gradilište, a ovih dana kreće i njeno montiranje. Naravno, to još uvijek nije kraj jer će trebati ugraditi instalacije, staviti krovište i obaviti još mnogo popratnih radova, ali kako za sada stvari stoji, mislimo da će se obitelj useliti u svoj novi dom još ove godine – rekla nam je gradonačelnica Auguštan – Pentek. 

Kako je istaknula, najbitnije joj je da tri djevojčice i njihovi roditelji konačno dobe svoj novi dom.  

– Želim zahvaliti svima koji su na bilo koji način sudjelovali, ljudima dobre volje koji su odvojili koju kunu kako bi sve ovo bilo ostvarivo. Isto tako, zahvaljujem i svim tvrtkama i izvođačima radova koji su izdvojili vrijeme za radove koji su dosad izvršeni, a naravno i onima koji će radove na kući tek obaviti – poručila je gradonačelnica.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba