‘Zbog nje ne postoji nitko tko ne poznaje Kosovo’

Predsjednica Kosova popularnoj pjevačici Dua Lipi dodijelila titulu ambasadorice 

Objavljeno: 08.08.2022. zagorjeinternational

Popularnoj pjevačici Dua Lipi je predsjednica Kosova Vjosa Osmani 5. kolovoza dodijelila titulu ambasadorice o čemu je sve obavijestila na svojem Facebook profilu.

– Danas sam Dua Lipi dodijelila titulu počasne ambasadorice Republike Kosovo jer ona nastavlja odavati počast našoj zemlji na svakom svom nastupu. Zahvalila sam joj u ime svih građana Republike Kosovo za sve što je učinila i nastavlja činiti da se naš glas čuje širom svijeta – poručila je Osmani u svojoj objavi uz koju su stajale i fotografije s ceremonije kojoj su prisustvovali i roditelji slavne pjevačice. 

Facebook, Vjosa Osmani

– Danas zbog Due Lipe, ne postoji nitko tko ne poznaje Kosovo – dodala je Osmani. 

Inače, popularna pjevačica rođena je u Velikoj Britaniji, no korijene vuče upravo s Kosova gdje su rođeni njeni roditelji. Novom titulom se na svojem Instagram profilu pohvalila i pjevačica.

– Čast mi je i privilegija moći predstavljati svoju zemlju u cijelom svijetu i nastaviti raditi na globalnoj razini da se napravi razlika. Mladi Kosova zaslužuju pravo na liberalizaciju viznog režima, slobodu putovanja i velike snove – napisala je. 

Instagram, Dua Lipa

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter