PRIJAVITE SE U PAR KLIKOVA

Donosimo top ponudu poslova s područja Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 07.08.2022. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Agenta u korisničkoj podršci (m/f) s poznavanjem engleskog jezika u Humu na Sutli. Natječaj je otvoren do 31. kolovoza. Sve detalje o radnom mjestu i kako se prijaviti provjerite na linku.

BMH Bedekovčina d.o.o. u potrazi je za Bravarom / Pomoćnim bravarom (m/ž) u Bedekovčini. Rok za prijavu je do 16. kolovoza, a sve detalje o prijavi i uvjetima provjerite klikom na link.

Adecco Hrvatska d.o.o. u potrazi je za Skladišnim radnikom (m/ž) u Velikom Trgovišću. Poslodavac nudi fiksno radno vrijeme u jutarnjim smjenama, redovna i stabilna primanja, naknadu za prijevoz i prehranu, dinamičan i izazovan posao te rad u iskusnom timu. Natječaj je otvoren do 8. kolovoza, a kako se prijaviti provjerite na linku.

Zagi Grupa d.o.o. u potrazi je za Kuharom voditeljem smjene (m/ž) u Oroslavju. Rok za prijavu je  do 9. rujna, a prethodno iskustvo u vođenju smjene u kuhinji je poželjno. Sve detalje o oglasu i načinu prijave provjerite klikom na link.

Plinka-Puh d.o.o. u Mokricama traži Djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž). Poslodavac nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka i stalna primanja, a na oglas se mogu prijaviti i umirovljenici. Natječaj je otvoren do 1. listopada, a sve detalje možete provjeriti na linku.  

Obiteljski dom Santa Vita u Tuheljskim Toplicama zapošljava Njegovatelja / Njegovateljicu. Natječaj je otvoren do 2. rujna, a svi su detalji dostupni klikom na link ovdje.

Terme Stubaki d.o.o. u Stubičkim Toplicama zapošljava Fizioterapeuta / Masera (m/ž). Poslodavac nudi radn na neodređeno, a prethodno radno iskustvo nije potrebno. Sve detalje provjerite klikom na link i prijavite se do 19. kolovoza.

Ordinacija opće medicine Srećko Curiš dr.med. u potrazi je za Medicinskom sestrom / tehničarom  na području Bedekovčine. Svi detalji o prijavi dostupni suVam na linku, a natječaj je otvoren do 20. kolovoza.

iVizija d.o.o. u Krapinskim Toplicama traži Recepcionara / Recepcionarku u Hotelu Villa Magdalena 4*. Prijaviti se možete do 2. rujna, a više detalja provjerite na linku.

Srednja škola Zlatar zapošljava Pomoćnika / Pomoćnicu u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju. Na natječaj se možete prijaviti do 10. kolovoza, a više informacija Vam je dostupno klikom na link ovdje.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba