Užas u Varaždinskoj županiji

Najnoviji podaci govore da je u slijetanju poljskog autobusa poginulo najmanje 11 osoba, ozlijeđeno ih je 34

Objavljeno: 06.08.2022. zagorjeinternational

Kao što smo ranije jutros izvijestili, na autocesti A4 Zagreb-Goričan, dogodilo se teška prometna nesreća, u kojoj je autobus poljskih registarskih oznaka sletio s kolnika.

Kako piše Jutarnji list, na mjestu nesreće poginulo je najmanje 11 osoba, a ozlijeđene su 34, i to uglavnom lakše, no, kako navode radi se o neslužbenim brojkama koje možda nisu konačne.

U Policijskoj upravi varaždinskoj navode da je točna lokacija mjesta nesreće između mjesta Jarek Bisaški i Podvorec. Kako piše Jutarnji list, zasad nema službenih informacija o uzrocima nesreće kao ni o okolnostima u kojima je do nje došlo, no neslužbeno, čini se da je vozač najvjerojatnije zaspao za upravljačem.

-Prema dosadašnjim informacijama, u prometnoj nesreći je više osoba smrtno stradalo te je veći broj teško ozlijeđenih. Na mjestu događaja je uz policijske službenike PU varaždinske i PU zagrebačke angažirano više ekipa Zavoda za hitnu medicinu s područja Varaždinske županije i Zagreba, kao i više ekipa vatrogasaca iz obje županije – stoji u priopćenju policije.

Kako navodi HAK, zbog prometne nesreće prekinut je promet između čvorova Breznički Hum i Komin u smjeru Zagreba. Obilazak: čvor Breznički Hum-DC3-čvor Komin. Ispred čvora Breznički Hum u smjeru Zagreba kolona je oko 2 km.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba