U sklopu “Ljeta u Mariji Bistrici“

Uoči Dana pobjede slavilo se  uz vatromet i koncerte The Sway banda i Soulfingersa

Objavljeno: 05.08.2022. zagorjeinternational

U sklopu “Ljeta u Mariji Bistrici“, manifestacije u organizaciji Turističke zajednice Općine Marija Bistrica, u četvrtak, je uoči Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, već tradicionalno organizirana proslava uz koncert – prvo je nastupio ”The Sway band”, a glavni gosti večeri bili su ”Soulfingersi”, piše Radio Marija Bistrica.

Praznik je svim posjetiteljima čestitao načelnik Josip Milički, a priređen je i vatromet. ”Manifestacija se nastavlja događanjima u Svetištu Majke Božje Bistričke, vezanima uz svetkovinu Velike Gospe, pa će se tako iduće nedjelje u predvečerje svetkovine, s početkom u 20.30 sati, održati Put svjetla i procesija sa svijećama na bistričkoj kalvariji.

U ponedjeljak 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe, sve će se mise, kroz cijeli dan održavati na otvorenom. U nedjelju 21. kolovoza, održat će se tradicionalno Vozočašće konjskih zaprega u Mariju Bistricu, a zadnje događaje ”Ljeta u Mariji Bistrici” u kolovozu je koncert Blues banda ”Bluzy Threesome” iz Siska, koji će se održati u subotu 27. kolovoza s početkom u 20 sati na središnjem bistričkom trgu.

foto: Radio Marija Bistrica

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba