OD 20. DO 27. KOLOVOZA: U Svetom Križu Začretju održat će se nadaleko poznati 54. Prvi glas Zagorja

PONOVO ATRAKTIVAN PROGRAM: Zorica Kondža, Opća opasnost, Ante Gelo i pjevači A strane, obiteljski dan purice i vina uz chefa Špičeka,…

Objavljeno: 03.08.2022. zagorjeinternational

Ovogodišnji 54. Prvi glas Zagorja u Svetom Križu Začretju održat će se od 20. do 27. kolovoza. Nadaleko poznata kulturno-zabavna manifestacija uz središnji događaj glazbenog festivala pjevača amatera i dječji festival “Prvi glas Zagorja” broj jedan je u Zagorju, a i šire, a čiji počeci sežu od 1968. godine. Mladim pjevačima omogućuje se da pokažu svoj talent pred širokom publikom uz live pratnju profesionalnog Big Banda.

Kao i svake godine, tako i ove, očekuje vas bogat i zanimljiv program, pa će se tako u subotu 20. kolovoza, s početkom u 19.30 sati i 20.45 sati, održati ranije spomenuti Dječji festival Prvi glas Zagorja, a s početkom u 22 sata, koncert pjevača iz The Voicea i popularne A strane uz band s Ante Gelom. U nedjelju, 21. kolovoza, održat će se obiteljski dan purice i vina uz chefa Tomislava Špičeka i svetokriške restorane, zatim u četvrtak 25. kolovoza, s početkom u 21 sat, očekuje vas koncert Opće opasnosti. U petak, 26. kolovoza, s početkom u 20.30 sati, održat će se Festival “Prvi glas Zagorja“ – kajkavske popevke, a s početkom u 22.30 sati, Koncert tamburaškog sastava “Najbolji hrvatski tamburaši”. U subotu, 27. kolovoza, s početkom u 20.30 sati, održat će se finalna večer Festivala “Prvi glas Zagorja“, a s početkom u 22.30 sati, koncert Zorice Kondže.

Cijeli program pogledajte ovdje.

foto: arhiva

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba