NA AUTO SRPSKIH TABLICA NAPISALI 'ZA DOM'

“Policija je rekla da takve stvari rade najčešće djeca. Ako je to istina, onda stvarno živimo u vrlo pogrešnom društvu“

Objavljeno: 03.08.2022. zagorjeinternational

Čitateljicu 24 sata, koja se s mužem iz Australije vratila u rodni Knin na ljetovanje, u srijedu, oko 7.30 sati, zaprepastio je sramotni čin vandala ili više njih. Slučaj su prijavili policiji.

Naime, kako navodi 24 sata, na autu beogradskih registarskih oznaka koji su posudili od muževog brata, a koji je bio parkiran pred njenom obiteljskom kućom, zatekli su išarani natpis ‘Za dom’.

-Auto smo parkirali ispred kuće. Kad sam ujutro izašla van, imala sam što vidjeti. Imam osjećaj da je to svima ovdje najnormalnija stvar, ali to nikako ne može biti normalna stvar u 21. stoljeću. Policija je napravila zapisnik, ali to je materijalna šteta, to košta – kazala im je čitateljica koja se sa suprugom Srbinom preselila u Australiju još 1996.godine.

Čitateljica 24 sata dodaje:

-Ili da možda napišemo s druge strane ‘Spremni’ pa da bude kako treba? Inače se ne bih uopće uzrujavala, ali ovo mora stati u jednom trenutku, to je glupost. Da ljudi imaju drugog posla, ne bi razmišljali o tome i radili takve stvari – poručila je.

Čitateljica 24 sata, kazala im je da joj je policija rekla da takve stvari najčešće rade djeca.

-Ako je to istina, onda stvarno živimo u vrlo pogrešnom društvu. To je još žalosnije jer ta djeca nisu ni živjela u onom sustavu, nisu bila ni sudionici niti u planu- zaključila je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba