Danas pogreb i komemoracija za tragično stradalog vatrogasca Gorana Komlenca

“Sve vatrogasne postrojbe i društva su u 19 sati dužni upaliti sirene na vozilima i minutom šutnje odati počast preminulom kolegi”

Objavljeno: 02.08.2022. AB

Komemoracija za Gorana Komlenca, pripadnika JVP-a Dubrovački vatrogasci koji je tragično stradao gaseći ovaj požar, je danas u 17 sati u vatrogasnom domu Orašac, a u 19 sati je pogreb na mjesnom groblju Orašac.
Kako su pozvali iz Hrvatske vatrogasne zajednice, u 19 sati sve javne vatrogasne postrojbe i dobrovoljna vatrogasna društva dužni su upaliti sirene na vozilima i minutom šutnje odati počast preminulom kolegi.
Inače, požar otvorenog prostora na području Ljubača, iznad Zatona, lokaliziran je. Požarom je zahvaćena trava, nisko raslinje i makija na površini od 87 hektara, a tijekom jučerašnjeg dana vatrogasci su sanirali rubove požarišta te se obavljalo daljnje dežurstvo tijekom noći. U tome je ukupno sudjelovalo 28 vatrogasaca i 13 vatrogasnih vozila iz JVP-ova Dubrovački vatrogasci i Konavle te DVD-a Putnikovići.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter