Summer Fest Tuhlja

Dođite u nedjelju na Sajmeni dan – očekuje vas mimohod oldtimera, nastup mladih zagorskih pjevačkih nada i gastro kutak uz chefa Špičeka

Objavljeno: 02.08.2022. zagorjeinternational

Koncerti, radionice, predstave za djecu i odrasle, samo su dio onoga što vas, u sklopu “Summer Fest Tuhlja“ čeka na području općine, sve do nedjelje, 21. kolovoza.

Sutra će se ispred Vatrogasnog doma, s početkom u 19 sati, održati predstava za djecu “Što ću biti kad odrastem“ Teatra 002, a u petak, s početkom u 21 sat, ispred Vatrogasnog doma koncert Magazina. Prije Magazina, zagrijat će vas grupa “F – band“.

U nedjelju, od 16 sati, održat će se Sajmeni dan. Tuhelj će postati pozornica za izlagače proizvoda kućne radinosti i starih zanata, a održat će se i mimohod 20 -ak konja i konjskih zaprega, oldtimera, mažoretkinja, uz nastup mladih zvijezda Zagorja – Melani Berić i Elen Bogović. U pripremi gulaša, okušat će se 15 – ak, a po prvi put i desetak žena u pripremi gibanice. Delicije koje pripreme natjecatelji ocjenjivat će poznati chef Tomislav Špiček. Najmlađe očekuje dječji kutak uz igre i radionice te face painting, a posjetitelji će moći razgledati i izložbu fotografija snimljenu u sklopu foto radionice Foto Hrvatske – “Svijet u bojama”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba