Buran vikend na zagorskim prometnicama

U Krapini prometnu nesreću skrivio vozač s 2,49 promila alkohola u krvi

Objavljeno: 01.08.2022. AB

Na prometnicama koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko – zagorska tijekom vikenda je zabilježeno devet prometnih nesreća.
U prometnim nesrećama na autocesti A2 i u Štrucljevu, koje su se dogodile u petak, kao i o nesreći u Stubičkim Toplicama, koja se dogodila u subotu, već smo izvijestili, a dogodilo se još šest prometnih nesreća s materijalnom štetom – u Svetom Križu i Selnici zbog nedržanja potrebitog razmaka između vozila, u Đurmancu, uslijed neprilagođene brzine, zatim u Mariji Bistrici zbog oduzimanja prednosti prolaska, u Gornjem Kraljevcu, gdje je zbog nezaustavljanja vozila ispred prijelaza preko željezničke pruge došlo do oštećenja polubranika te u Krapini uslijed nedržanja vozila uz desni rub kolnika, a prometnu nesreću skrivio je vozač koji je osobnim automobilom upravljao s 2,49 promila alkohola u organizmu.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Klokovcu uslijed oduzimanja prednosti prolaska jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.
Od ostalih događaja za izdvojiti je pet požara bez štete na otvorenom prostoru, odnosno požari suhe trave i niskog raslinja u Maču, Slivonja Jarku, Vižanovcu, Brezovici Petrovskoj i Štuparju.
O požarima koji su se dogodili u Pili i Karivaroši možete pročitati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba