Poznati detalji nesreće u Štrucljevu, u kojoj je teško stradao motociklist (25), dok je 35-godišnjakinja u čiji se auto zabio lakše ozlijeđena

DOŠAO PREBRZO: Pred raskršćem preko pune crte pokušao pretjecati dva auta, ovaj drugi je skretao i došlo je do sudara

Objavljeno: 30.07.2022. AB

U Štrucljevu je, kao što smo izvijestili, u petak oko 14 sati, došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila lakše, a jedna osoba teške tjelesne ozljede. Policijski očevid pokazao je da je do nesreće došlo kad je 25-godišnjak, upravljajući motociklom ispred raskrižja, gdje je pretjecanje postavljenim prometnim znakom zabranjeno, preko pune razdjelne crte na kolniku, nakon sustizanja velikom brzinom, s lijeve strane pretjecao osobni automobil kojim je upravljao 34-godišnjak, a potom i automobil kojim je upravljala 35-godišnjakinja, koja je uz uključene lijeve pokazivače smjera skretala u lijevo. Pritom je došlo do udara prednjeg dijela motocikla u stražnji dio lijeve bočne strane automobila 35-godišnjakinje i pada motociklista na travnatu površinu van kolnika. U nesreći je 35-godišnja vozačica osobnog automobila zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je 25-godišnji motociklist teško ozlijeđen te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Zabok, a zatim i u bolnicu “Sestre milosrdnice” u Zagrebu, na daljnje liječenje.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter