Epidemiološka slika Zagorja

U posljednja 24 sata evidentirano 116 novih slučajeva zaraze koronavirusom, oporavile su se četiri osobe

Objavljeno: 29.07.2022. zagorjeinternational

Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 116 novih osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih  je 18 testirano PCR testom te 98 brzim antigenskim testom. Oporavile su se četiri osobe. Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije iznosi 1032. Broj novooboljelih u proteklih sedam dana na 100.000 stanovnika iznosi 504, dok je prije tjedan dana bio 425.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se devet pozitivnih osoba na SARS CoV-2. U zdravstvenim ustanovama Krapinsko-zagorske županije trenutno ima 26 pozitivnih djelatnika, od kojih je 19 zdravstvenih. Prošli je tjedan bilo 16 pozitivnih djelatnika, svih 16 zdravstvenih. U ustanovama pružatelja socijalne usluge smještaja COVID pozitivno je 18 korisnika i četiri djelatnika, dok je prošli tjedan bilo šest pozitivnih korisnika i tri pozitivna djelatnika.

Na području Krapinsko-zagorske županije trenutno se nalazi 165 raseljenih osoba iz Ukrajine. Smještene su u privatnom smještaju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter