Slučaj koji je zaprepastio javnost

GROZOTA IZ ISTRE: Otac (33) ostavio sina samog u automobilu usred noći, posjedovao i veliku količinu raznih droga

Objavljeno: 27.07.2022.

Slučaj koji se dogodio jučer na području koje sigurnosno pokriva Policijska uprava istarska zaista je stravičan. Osim što je 33-godišnji Nijemac počinio kazneno djelo povrede djetetovih prava, policija je kod njega, tijekom kriminalističkog istraživanja, pronašla i više vrsta droga.

Naime, dojava od strane Austrijanke koja je u Banjolama naišla na dijete u BMW automobilu njemačkih registracija u policiju je stigla oko 1:50 u noći. Po dojavi, brigu o djetetu je preuzeo nadležni centar za socijalnu skrb, a u policijsku je postaju naknadno pristigao otac djeteta.

Kako navodi policija, osim što je utvrđeno da je grubo povrijedio djetetova prava ostavivši dijete samo u vozilu, utvrđeno je i kako je u svom posjedu imao nekoliko vrsta droge. Policiji je predao 11 grama amfetamina, četiri tablete MDMA i 13,5 grama marihuane.

Policija će protiv osumnjičenog podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, a zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, protiv muškarca se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba