BUDITE OPREZNI! Manijaci vješto skrivaju kamere u najobičnijim naočalama, knjigama...

GROZOTA IZ ROVINJA: Dva Nijemca (48 i 79) snimali nagu djecu na plaži

Objavljeno: 25.07.2022.

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje nad dvojicom njemačkih državljana u dobi od 48 i 79 godina zbog sumnje da su počinili kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

Naime, protekle subote gosti jednog kampa na području Rovinja primijetili su sumnjivo ponašanje dvojice muškaraca te su o tome odmah obavijestili zaštitare koji su pozvali policiju. Policijski službenici uhitili su dvojicu muškarca zbog sumnje da su snimali nagu djecu kod bazena i na plutajućem vodenom parku te su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretrage vozila i mobilne kućice u kojoj su njemački državljani boravili.

Prilikom pretraga policijski službenici pronašli su i oduzeli ručno izrađenu napravu za snimanje, prijenosno računalo, kameru, MP3 player, četiri mobitela, sedam USB stickova i druge predmete, a tijekom kriminalističkog istraživanja utvrdili su kako su dvojica muškaraca ručno izrađenu napravu za snimanje postavili u torbu koja je izgledala kao prijenosni hladnjak te su na taj način snimali nagu djecu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, policija je privela dvojicu osumnjičenika u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba