TRAGIČAN TULUM: Razina vode naglo se počela spuštati, aktivirao se vrtlog...

[VIDEO] Ispod bazena otvorila se rupa, progutala 32-godišnjaka, našli ga 15 metara ispod, ali mu nije bilo spasa

Objavljeno: 23.07.2022. zagorjeinternational

Kako prenosi Jutarnji list, u četvrtak je, nakon što ga je usisao vrtlog na dnu bazena, život izgubio 32-godišnji Klil Kimhi.

Naime Kimhiova je kompanija iznajmila vilu u gradu Karmei Yosefu u središnjem Izraelu za zabavu. Jedan od ljudi prisutnih na zabavi kazao je da se rupa pojavila odjednom, i to dok je oko bazena bilo oko 50 ljudi:

– Razina vode naglo se počela spuštati i otvorila se velika rupa zbog čega se stvorio vrtlog koji je usisao dvoje ljudi.

Bračni par u 60-im godinama na čijem se posjedu zabava odvijala, uhićeni su pod sumnjom da su izazvali smrt nepažnjom. Video snimljen u trenutku nesreće pokazuje kako voda iz bazena, kao i brojne igračke na napuhavanje, naglo nestaju kroz rupu koja se otvorila na dnu bazena.

Jedan je čovjek koji je nakratko zaglavio u rupi prošao s tek blažim ozljedama, a tijelo Klila Kimhija pronađeno je tek nekoliko sati kasnije na dnu 15 metara dugog tunela koji se otvorio ispod bazena.

Najnovije po kategorijama

“Vjetar u leđa mi je velika podrška zaposlenika, a uvjerena sam da je i Županiji u interesu da SBKT vode kompetentni ljudi, bez obzira na stranačku (ne)pripadnost”

EKSKLUZIVNO - ODLUČILA ISTUPITI: Kandidatkinja za ravnateljicu Spec. bolnice u Krapinskim Toplicama, klinička psihologinja Gordana Kamenečki o procesu izbora

“Vjetar u leđa mi je velika podrška zaposlenika, a uvjerena sam da je i Županiji u interesu da SBKT vode kompetentni ljudi, bez obzira na stranačku (ne)pripadnost”

Objavljeno: 26.11.2022. Alen Brodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter