Prema odluci župana Posavca

Međimurska županija raspisala natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja poljoprivrede i šumarstva

Objavljeno: 22.07.2022. VH

Međimurski župan Matija Posavec raspisao je javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga Međimurske županije iz područja poljoprivrede i šumarstva u 2022. godini, a prijaviti se mogu sve udruge koje djeluju na navedenim područjima i registrirane su temeljem Zakona o udrugama. 

Neki od uvjeta za prijavu su da je udruga upisana u Registar udruga ili drugi odgovarajući registar, da program/projekt ili druga aktivnost bude ocijenjen kao značajan sukladno uvjetima raspisanog natječaja, da su udruge uredno ispunile obveze iz svih prethodno sklopljenih ugovora o financiranju iz proračuna Županije i drugih javnih izvora, te da nemaju dugovanja s osnove plaćanja doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje i plaćanje poreza te drugih davanja prema državnom proračunu i proračunu Županije. Također, među uvjetima se navodi i zadovoljavajući organizacijski kapaciteti i ljudski resursi za provedbu programa ili projekta, programa javnih potreba i javnih ovlasti. 

Aktivnosti moraju biti u skladu s djelatnošću koju vrše članovi udruge te moraju biti predviđene Programom rada udruge za 2022. godinu, a za financiranje programa i projekata u okviru ovog Natječaja raspoloživ je iznos od 200.000 kuna.

Najniži iznos sredstava koji će se dodjeljivati po ovom Javnom natječaju iznosi 2000 kuna, a najviši je 20.000 kuna.

Prijavitelj na Natječaj može prijaviti samo jednu prijavu, odnosno, jedan program/projekt, a prijedlog programa/projekta daje se na propisanim obrascima za prijavu u Pisarnicu Međimurske županije do 22. kolovoza. 

Svi detalji dostupni su na službenim stranicama županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba