Sretni dobitnik Eurojackpota preuzeo svoj višemilijunski dobitak

ISPUNJENJE DUGOGODIŠNJE ŽELJE: “Sa suprugom ću otputovati u Meksiko“

Objavljeno: 22.07.2022. zagorjeinternational

Igra Eurojackpot je ovih dana razlog za slavlje još jednog sretnog dobitnika iz Hrvatske. Listić koji je uplatio u Zagrebačkoj ulici Zinke Kunc 2, donio mu je dobitak 5+1 u iznosu od 3.489.104,89 kuna.

Sretni dobitnik u Hrvatsku lutriju je došao podići svoj dobitak u pratnji sinova, a tijekom razgovora im je otkrio kako svakog utorka i petka odigra Eurojackpot te da uvijek uplaćuje iste brojeve koji su kombinacija značajnih datuma iz njegovog života.

 -Volim se igrati i znao sam da ću dobiti kad-tad. Moja supruga negodovala je zbog te moje zabave i bila uvjerena da se uzalud nadam – rekao je dobitnik. Istaknuo je kako je do sada osvajao više dobitaka od kojih je najveći bio u iznosu od 14.000 kuna i kako osjeća da će dobitaka biti još, baš kao i veselja koje ne izostaje bez obzira koliko dobitak iznosi.

-Pozitiva kojom naš dobitnik zrači je nevjerojatna, pa zaključujemo kako je potpuno u pravu, baš kao i kada ističe da mu ovaj posljednji, više milijunski dobitak neće promijeniti životne navike ni poremetiti planove. I nadalje će igrati Eurojackpot utorkom i petkom, samo što mu supruga sada više neće prigovarati zbog toga – kazali su iz Hrvatske lutrije.

Na pitanje kako namjerava potrošiti dobitak odgovorio je:

 -Jedan dio ću u dogovoru s ostalim članovima moje mnogobrojne obitelji pametno uložiti, između ostalog u nekretnine. Uz to, jako me veseli što sad mogu ispuniti  dugogodišnju želju i sa svojom suprugom otputovati u Meksiko – rekao je.

Na samom odlasku, iz Hrvatske lutrije ističu da je veselo mahnuo i dodao da se sada svi vraćaju na posao, baš kao što su bili jučer i kao što će ići i sutra, a oni su mu poželjeli ispunjenje planova i želja, kao i da zadrži pozitivu kojom zrači i koju širi oko sebe. 

Novo izvlačenje ovog petka donosi novu priliku i rekordni Eurojackpot dobitak koji iznosi 901 milijun kuna, dok se dobitak 5+1 očekuje u iznosu od čak 142 milijuna kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba