Prijavite se u par klikova

Donosimo top ponudu poslova s područja Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 22.07.2022. zagorjeinternational

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

“ETIM” inženjering, proizvodnja i usluge u elektrotehnici i građevinskoj mehanizaciji, vl. Ivan Škrinjar, zapošljava više osoba na radnom mjestu elektroinstalater/ka. Mjesto rada je Pregrada, a potpune prijave pošaljite putem linka do 29. srpnja 2022.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu kuhar voditelj smjene (m/ž). Mjesto rada je Oroslavlje, a potrebno radno iskustvo od dvije godine. Prijave možete poslati putem linka do 09. rujna 2022.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu customer Service (m/f). Mjesto rada je Hum na Sutli, a potpune prijave poslati putem linka do 23. srpnja 2022.

HIDRAULIKA KURELJA d.o.o. za proizvodnju i servis specijalnih hidrauličnih konstrukcija i nadogradnji zapošljava više osoba na radnom mjestu bravar/zavarivač (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica, potpune prijave poslati putem linka do 12. kolovoza 2022.

“REGAL-MONT” elektro-monterski obrt vl. Vladimir Gojak zapošljava više osoba na radnom mjestu monter/ka. Mjesto rada je Mihovljan, nije potrebno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, smještaj na terenu je osiguran, a prijave možete poslati putem linka do 25. srpnja 2022.

ZAGORSKI DVORAC DVA d.o.o. za usluge i trgovinu zapošljava više osoba na radnom mjestu recepcionar/recepcionarka. Mjesto rada je Zabok, a potpune prijave poslati putem linka do 31. kolovoza 2022.

ZAŠTITA – ZAGREB d.o.o. za zaštitarsku djelatnost zapošljava više osoba na radnom mjestu zaštitar (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica, a prijave možete poslati putem linka do 31. srpnja 2022.

“BLAŽINIĆ” TRANSPORT-TRGOVINA, Damir Blažinić zapošljava više osoba na radnom mjestu vozač/vozačica kamiona sa poluprikolicom. Mjesto rada je Špičkovina, a rad je od ponedjeljka do petka. Prijave šaljite putem linka do 06. rujna 2022.

OSNOVNA ŠKOLA FRANJE HORVATA KIŠA zapošljava više osoba na radnom mjestu pomoćnik/ca u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju. Mjesto rada je Lobor, a potpune prijave šalju se putem linka najkasnije do 28. srpnja 2022.

OČNA OPTIKA CVIKER zapošljava osobu na radnom mjestu optičar/ka-prodavač/ica. Mjesto rada je Zlatar, a potpune prijave poslati putem linka najkasnije do 23. srpnja 2022.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba