U sklopu “Radobojskih ljetnih događanja“

Danas ispred Hiže vinove loze nastup Puhačkog orkestra Radboa i Radobojskih mažoretkinja, a sutra “Ljudski stolni nogomet” i “Izazov slijepog šminkanja”

Objavljeno: 22.07.2022. zagorjeinternational

U sklopu “Radobojskih ljetnih događanja“ danas s početkom u 20 sati, ispred Hiže vinove loze održat će se nastup Puhačkog orkestra Radboa i Radobojskih mažoretkinja, a u subotu u Radoboj ponovno stiže nešto novo. Od 14 do 20 sati, ispod radobojskog trnaca održat će se “Ljudski stolni nogomet“ – verzija stolnog nogometa prilagođena ljudskoj veličini. U ovoj igri male figurice zamjenjuju ljudi, svatko zauzima svoju poziciju i pričvrsti se za šipku, a igrači koji se nalaze na jednoj šipki moraju se kretati u istom smjeru. Timovi od šest igrača, mogu se prijaviti na broj 099/346 9009.

Ako volite šminkanje, s početkom u 12 sati, ove subote, imate priliku okušati se u “Izazovu slijepog šminkanja“. Ponesite svoje torbice za šminkanje, zabavite se i ponesite kući titulu “naj vizažistice“. Tri najbolja lica očekuju nagrade. Događaj se odvija ispred Muzeja Radboa, a prijaviti se za sudjelovanje možete na broj 099/346 9009.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter