Poznata tvrtka nastavlja sa širenjem mreže premium benzinskih servisa

AGS otvorio potpuno novu poslovnicu u Krapini u kojoj će svojim korisnicima nuditi vrhunska goriva, široku ponudu artikala i osvježavajućih pića 

Objavljeno: 22.07.2022. zagorjeinternational

Otvoren je novi benzinski servis AGS-a koji se nalazi na adresi Ulica hrvatskih branitelja, a u njemu će, kao i u ostalim poslovnicama, svojim korisnicima nuditi vrhunska premium i standardna goriva, autoplin (LPG), kao i široku ponudu artikala u ‘Quick shopu’. U sklopu benzinskog servisa otvoren je i ‘AGS Coffee Time’ ugostiteljski objekt koji će u svom modernom i ugodnom ambijentu nuditi osvježenje uz široku ponudu pića. 

Vrhunska ponuda i ugodan ambijent uz najviše standarde kvalitete, godinama su zaštitni znak AGS benzinskih servisa, a svojim ‘Drift’ gorivima omogućuju vašim vozilima povećanje snage i ubrzanje, utječu na smanjenje nečistoća u ispušnim plinovima, pružaju izvrsnu zaštitu od naslaga na usisnim ventilima, produžuju vijek trajanja motora te potiču smanjenje potrošnje. 

Više od 50 godina 

– Više od 50 godina smo na zajedničkom putu s vama. Riječ je o putovanju obilježenom traženjem i učenjem u svakoj situaciji. Tvrtka AGS izgradila je svoj ugled i povjerenje kupaca tijekom više od 50 godina iskustva razvijajući znanja i njegujući dobar odnos sa svojim korisnicima usluga. Naša su goriva posebno testirana i pripremljena po europskim normama, a kvaliteta proizvoda čini benzinske servise Antunović Gas Station odličnim odabirom. Svako novo prodajno mjesto od iznimnog je značaja za AGS. Upravo su zadovoljstvo korisnika i njihovo povjerenje razlog i poticaj našeg širenja – rekao je za prilikom otvorenja Tomislav Antunović, predsjednik Uprave AGS-a, ističući kako su zadovoljni kupci u fokusu poslovanja.

– Ovo nije naš početak u vašoj županiji, jer smo prije pet godina imali otvorenje benzinske postaje u općini Tuhelj. Jedno veliko hvala lokalnoj zajednici, županiji i Gradu Krapini što su nam bili velika podrška i pri ruci tijekom cijelog procesa gradnje. Od samog početka naš cilj je biti što bliže našim kupcima te uvijek nuditi najkvalitetnije proizvode i usluge. Zato nas posebno raduje činjenica da na zajedničkom putu svih naših djelatnika i naših klijenata putovanje činimo ugodnim, pouzdanim i sigurnim. S toga putujmo i dalje zajedno – zaključio je Antunović.

Otvorenju je prisustvovao i krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović koji je naglasio kako Grad Krapina intenzivno radi na stvaranju kvalitetnih uvjeta za gospodarstvenike, a s obzirom na to da postaje sve privlačnija novim investitorima u tome je poprilično uspješna. 

– Drago mi je što je renomirana hrvatska tvrtka koja se ne bavi samo naftnim derivatima nego i hotelskim biznisom i turizmom, za otvorenje svoje nove benzinske postaje izabrala upravo naš grad. Želim im dobrodošlicu u srce Hrvatskog zagorja i uspješan rad – rekao je gradonačelnik Gregurović.

AGS ističe kako oduvijek brine o lokalnoj zajednici prostora na kojem djeluje te je povodom otvorenja uručio nekoliko donacija.

Donacije su uručene Gradskom puhačkom orkestru, Krapinskim mažoretkinja i Twirling klubu grada Krapine, Udruzi za osobe s intelektualnim teškoćama Krapina te Udruzi distrofičara Krapina.

Društvena odgovornost

Gradonačelnik Gregurović posebno je istaknuo da mu je izuzetno drago što je tvrtka prilikom otvaranja nove poslovnice dodijelila donacije krapinskim udrugama i na taj način pokazala svoju društvenu odgovornost.

– Posebno mi je drago da je riječ o tvrtki koja je prepoznala domaću radnu snagu jer su benzinsku gradili domaći, krapinski izvođači te da su na otvorenju dodijelili donacije našim krapinskim udrugama što pokazuje i onaj društveni segment, odnosno njihovu društvenu odgovornost – dodao je Gregurović.

Otvorenju je prisustvovala i zamjenica župana Jasna Petek koja je izrazila zadovoljstvo što tvrtka širi svoje poslovne aktivnosti i na područje grada Krapine.

Novo prodajno mjesto AGS-a u Krapini će svim putnicima na jednom mjestu osigurati moderan i ugodan prostor za odmor, uz svježu ponudu hrane i pića, širok asortiman proizvoda koji uključuju program ulja i maziva, raznolik asortiman proizvoda za njegu i čišćenje automobila, te opskrbu vozila visokokvalitetnim gorivima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba