Snimali ga kako pijan vrluda ˝Starom zagorskom˝, ali ga nisu prijavili policiji, pročitajte što kažu građani, a što su nam rekli iz policije

NEVJEROJATAN I ZASTRAŠUJUĆ VIDEO: ˝Bog čuva pijane i budale, ovaj je oboje. A i tebe koji si snimio treba kazniti jer i ti ugrožavaš promet˝

Objavljeno: 21.07.2022.

Sinoć iza 22 sata ˝Starom zagorskom˝ je, sudeći po videu objavljenom na Facebook stranici ˝Policija zaustavlja krapinsko – zagorska˝ osobnim automobilom upravljala vidno pijana osoba vrludajući navedenom dionicom iz smjera Zagreba prema Zagorju. Video, koji se nalazi na kraju ovog teksta, zaustavljen je prije dolaska na područje koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko – zagorska što nam je spomenuta uprava i potvrdila, ali nam više informacija nisu mogli dati budući da dojava u njihovu centralu nije stigla.

Kontaktirali smo Policijsku upravu zagrebačku kako bismo saznali je li osoba, odnosno autor snimke kontaktirao njih kako bi prijavio događaj kojem je prisustvovao. Valja napomenuti kako su se ispod videa nanizali komentari poput: ˝Jeste zvali policiju da ih negdje pričeka? Naravno, niste. I koja je svrha ove snimke?˝ pitao se jedan od građana, a isto je zanimalo i nas. Međutim, kako je izvijestila zagrebačka policija dojave o ovom događaju nije bilo.

– Nitko od građana nije nam se javio niti smo zaprimili ikakvu dojavu, a bez toga ne možemo ništa. Osim toga, ni registarska tablica nije vidljiva na snimci. To je netko trebao prijaviti – poručuju iz Policijske uprave zagrebačke.

Lavina komentara koju je izazvao ovaj video podjednako je podijeljena između ˝ovome treba oduzeti vozačku˝ i ˝umjesto da snimaš mogao si prijaviti policiji˝. Vjerujemo, kako je to prvenstveno zbog abnormalno velikog broja prometnih nesreća na ˝Staroj zagorskoj˝, odnosno dionici koji mnogi nazivaju cestom smrti.

– Eto takvima treba oduzeti vozačku za stalno – jedan je od prvih komentara ispod kojeg su objavljeni:

– Bože sačuvaj! Ovo nije ni za gledati! Više sreće nek’ pameti. Ne znam je li svjestan da ga je dragi Bog čuvao, a i druge oko njega. Užas!

– Za njega idiota nije bitno… Ali je mogao ubiti djecu u nečijem autu i druge vozače i napraviti ih invalidima… Idiot onaj koji je snimao, a nije pozvao policiju da ga negdje zaustave…

– Taman smo i mi bili u toj koloni za doma.  Užaas! Nadam se samo da će dobit dobru kaznu.

– Bože nas sačuvaj od takvih na cesti, ja bih zvala policiju!!!

– Bog čuva pijane i budale. Ovaj je oboje.

– Za ovo odmah zovem policiju. U redu je da suvozač možda i snimi da i ostali gledaju ovaj horor koji se dešava na našim cestama, ali prije svega zvati policiju. Nije jedini. No takvi obično prođu ispod radara, a pokušajte vi voziti 55 tamo gdje su oni na nekom suludom mjestu stavili 40. J*g… mislim da ćemo morati uvoziti i policiju iz susjedstva da srede stvari na našim cestama, kad ne znamo mi.

– Da li bi tako i saobračajku snimao da ju je ovaj kreten napravio? J*t koji k nisi odmah zvao policiju, a ne skupljati lajkove dok ljudima ovise životi zbog pijanih budala.

– Zapisati registraciju i obavijestiti prometnu policiju, a ne samo snimati, od snimke nikakve koristi…

– I tebe koji si snimio treba kazniti jer ti isto ugrožavaš promet.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba