Međunarodno natjecanje u gađanju Field samostrelom

U VELIKOM TRGOVIŠĆU SUTRA OTVORENJE 27. CROATIA CUPA: Uz ponajbolje hrvatske reprezentativce, nastupit će i predstavnici iz pet europskih država i SAD-a

Objavljeno: 15.07.2022. zagorjeinternational

U Velikom Trgovišću, pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije, u organizaciji Streljačkog društva Veliko Trgovišće i Općine Veliko Trgovišće, održava se međunarodno natjecanje u gađanju Field samostrelom, 27. Croatia Cup, koji je Svjetska samostrelska unija (IAU) ujedno izabrala i kao prvi svjetski kup ove sezone.

U subotu, prvog dana natjecanja, gađa se tradicionalni meč na tri distance (65, 50 i 35 metara), dok se u nedjelju održavaju međusobni mečevi strijelaca u disciplini Match-Play. Natjecanje će se održati na nogometnom igralištu Nogometnog kluba Zagorec u Velikom Trgovišću. Ulaz za gledatelje je besplatan.

Na natjecanju će osim ponajboljih hrvatskih reprezentativaca, aktualne svjetske i europske prvakinje Valentine Pereglin, aktualnog svjetskog prvaka Andreja Krstinića, aktualnog europskog prvaka Domagoja Pereglina, juniorskog svjetskog i europskog prvaka Martina Oborovečkog te ostalih svjetskih i europskih pojedinačnih i ekipnih osvajača, nastupiti i predstavnici Češke, Francuske, Mađarske, Njemačke, SAD-a i Švicarske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba