Uz brojne pogodnosti, budućim djelatnicima se nudi i stručno osposobljavanje

NEMOJTE ČEKATI, PRIJAVITE SE I POSTANITE DIO USPJEŠNOG TIMA: Staklarna Rogaška zapošljava staklopuhače i strojare

Objavljeno: 12.07.2022. zagorjeinternational

U svojoj dugogodišnjoj tradiciji, Staklarna Rogaška privlačnim i suvremenim kristalnim proizvodima oplemenjuje domove i nudi nezaboravne darove koji nikad ne gube sjaj. Tvornica stakla Rogaška još uvijek čuva tradiciju jedinstvene ručne proizvodnje, ali kvalitetni proizvodi nastaju i strojno, gdje zaposlenicima pritom pomaže najsuvremenija tehnologija. Isto tako, sve faze proizvodnje provode se na domaćem tlu – od idejnog koncepta do cjelokupne izrade vrhunskog kristala.

Staklarna Rogaška sada proširuje svoj stručni tim te nudi poslove staklopuhača i strojara uz osposobljavanje. Osposobljavanje za staklopuhača ili strojara podrazumijeva da se radnik najprije zapošljava kao proizvodni radnik, u sklopu čega ga nakon mjesec dana tvrtka uključuje u program osposobljavanja za staklopuhača ili strojara. Nakon završenog osposobljavanja radnik polaže ispit, a potom se s njim dogovara tijek njegovog daljnjeg karijernog puta.

U pravilu, radnik koji uspješno završi obuku prvo počinje raditi kao berač stakla ili strojar. U oba slučaja ugovor se sklapa na neodređeno vrijeme. Daljnjim usavršavanjem i stjecanjem radnog iskustva, kandidat može napredovati u oba smjera: od strojara do linijskog voditelja, smjenskog specijaliste, te od mjesta berača do staklopuhača i majstora staklopuhača.

U oba slučaja, rad se obavlja u smjenama, a to uključuje noćne smjene i vikende. Prednost ovakvog načina rada je što su rasporedi postavljeni za cijelu godinu unaprijed, tako da zaposlenik već od samog početka rada zna kakav mu je raspored u tekućoj godini i kada ima slobodne dane. Rad noću i praznicima također se nagrađuje bonusima. 

Osim što se novim zaposlenicima nudi stručno osposobljavanje, Staklarna Rogaška svojim djelatnicima nudi i beneficirani pripravnički radni staž ako se zaposle na mjestu staklopuhača i strojara u vrućem pogonu. Uz to, tvrtka je samo ove godine isplatila 1600 eura regresa svojim djelatnicima. 

Poslovi koji se nude dugoročni su i sigurni, a dokaz tome je velik broj narudžbi koje je Staklarna Rogaška već zaprimila za 2023. godinu. 

Svi zainteresirani mogu se dodatno informirati putem službene internetske stranice Staklarne Rogaška (O nama/Karijerne mogućnosti), a prva selekcija kandidata bit će objavljena već 17. srpnja, stoga, ako ste zainteresirani, nemate što čekati.

Posjetite internetsku stranicu Staklarne Rogaška i postanite i vi dio tima čuvara dragocjenih kristalnih uspomena. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba